Om oss

utenfor Dr Jekylls Pub i Oslo
utenfor Dr Jekylls Pub i Oslo

Om oss

Dr. Jekyll’s

«Livets vann», «Brunt gull» eller «Solskinn holdt sammen av vann», uansett hva du vil kalle det, hvis du er ute etter den gylne væsken, sørg for å ta en tur til Dr. Jekyll’s Pub i sentrum av Oslo, bare et steinkast fra Karl Johan. Siden vi åpnet i 2005 har vi forsøkt å være det aller beste på det vi gjør, og derfor har vi to fullt utstyrte barer med flere hundre flasker whisky og andre fantastiske edle dråper.

Hvis whisky ikke er din greie, har vi også et bredt utvalg av mikrobrygget øl fra hele verden.

Ikke sikker på hva du skal ha? Prøv en av «Dr. Jekyll’s expression of …» – serien: en håndplukket whisky-serie på flaske, spesielt laget for oss, fra 9 forskjellige destillerier over hele verden.

Vi ønsker alle velkommen! Om det så er eksperten som vil børste støv av en gammel flaske fra innerst i vårt lager, eller nybegynneren som vil smake på dette flytende solskinn for første gang. Velkommen skal dere alle være!

Hemmelig dør på Dr. Jekylls pub

Puben

I 1 etg. har vi Norges mest eksklusive barhylle. Hovedsakelig driver vi med whisky men vi har også et bredt utbud med Rom, Tequila, Mescal, Gin, Aquavit og øl. Vi har ca. 350 forskjellige sprittapninger og rundt 150 typer av øl så det kan vare lurt og spørre våre kunnskapsrike bartenders om tips på noe godt.

Kjelleren

I kjelleren kan du spille biljard, se fotball på storskjerm eller bare sitte og kose deg med et brettspill. Baren er ikke like crazy som oppe, men med 200 forskjellige flasker whisky håper vi at du finner noe du er glad i.

Bakgården

Vi har den beste bakgården i byen med koselige sofaer, varmelamper og to store markiser hvis været ikke samarbeider. Vi har også 3 TV-skjermer hvis du er glad i sport.