Om oss

dr

Whiskypub i Oslo med byens beste utvalg
Whiskypub i Oslo med byens beste utvalg

Om oss

Vi er din Whiskypub i Oslo med biljard

Velkjent whiskypub i Oslo

Midt i hjertet av Oslo sentrum, et steinkast unna Karl Johan gate, ligger Dr. Jekyll’s. Dørene til denne whiskypuben åpnet i 2003, og i år fyller vi 20 fantastiske år! Denne puben er kjent for sin ekspertise innen whisky, med en imponerende samling på over 550 unike whiskyer, delikate cocktailer og et mangfoldig utvalg av øl. Din Whiskypub i Oslo!

På Dr. Jekyll’s lever vi etter sayingen; «det er mye god mat i god drikke».

Dr. Jekyll’s har vokst til å bli en anerkjent whiskypub i Oslo, takket være sitt uovertrufne utvalg av whiskyer. Intet mindre enn dobbel prisvinner av Norse Bar Awards for «Beste spesialistbar i Oslo». Puben har også en unik atmosfære som skiller seg fra andre lignende puber i Oslo med biljard, faste quizkvelder, ulike whiskysmakinger og fotball på storskjerm. For de som søker et biljardbord og en førsteklasses whiskypub, er Dr. Jekyll´s din Whiskypub i Oslo med biljard.

Dr. Jekyll’s er som navnet tilsier inspirert av verdens første og mest berømte psykologiske thriller; «Dr. Jekyll og Mr. Hyde». Her er handlingen satt til England på slutten av 1800 tallet. Dr. Jekyll er en høyt anerkjent lege som eksperimenterer i å adskille de gode og onde karakterelementene i sin egen personlighet. Han inkarnerer sine mest djevelske instinkter i en skikkelse kalt Mr. Hyde. Deretter begynner de mest djevelske ting å skje. Trenger vi si mer? Denne klassiske grøsseren er skrevet i 1886, bare to år før en virkelige «Mr. Hyde» den aldri avslørte Jack the Ripper begynte å herje i Londons østkant.

Dr. Jekyll’s Pub er definitiv inspirert av grøsseren fra 1886. Puben oser av en britisk uformell eleganse med innslag av gotisk atmosfære. Vegger og tak er prydet av malerier av Dr. Jekyll.  Akkurat passe skummelt, akkurat passe unikt. Logoen er gotisk inspirert, og det er en tydelig rød tråd i konseptet, som starter allerede utenfor puben.

Puben strekker seg over to etasjer og har kapasitet til 250 gjester. Dr. Jekyll’s signatur er definitivt whisky, med flere hundre flasker whisky og edle dråper. Dr. Jekyll’s har en egen håndplukket whiskyserie, laget på 9 ulike destillerier. Serien heter selvsagt  «Dr. Jekyll’s expressions of…»

 

Godt utvalg av øl og cocktails

I tillegg til et av byens beste whiskyutvalg har vi også et stort utvalg av rom, tequila, mescal, gin, aquavit, og øl. Øl i mange varianter, fyldig som surt. Rhum, mjød og cider. Fat, tap og flakse. Valget er ditt.

Vi legger også mye stolthet og kjærlighet i våre cocktails. Vår cocktailmeny består av klassiske cocktails, Jekylls spesialiteter og selvfølgelig våre helt spesielle signaturcocktails som Cherry Cola og Peach fix. Hva med en Bloody Jekyll´s til en runde biljard i kjelleren, eller en Monkey Melons til en runde dart? Fortell våre kyndige bartendere hva du liker, så vil de trylle frem en coktail du sent vil glemme.

Vi serverer selvsagt også våre cocktails uten alkohol, og har flere forfriskende alkoholfrie alternativer som alkoholfri øl og mineralvann

Øl i mange varianter, fyldig som surt. Rhum, mjød og cider. Fat, tap og flakse. Valget er ditt. I baren har vi også herlig forfriskende cocktails laget med kjærlighet og omhu. Vi serverer selvsagt også våre cocktails uten alkohol.

Uteservering

Visste du at vi har uteservering? Vi har både en uteservering på forsiden av Dr. Jekyll’s, og en skjult perle av en bakgård.

Både sommer som vinter kan du nyte herlig stemning og koble av fra byens mas og kjas i en av Oslos hyggeligste bakgårder. Her har vi god plass, fargerike møbler, og tv-skjermer. Veggmaleriene av Dr. Jekyll’s er selvsagt på plass også utendørs. Ingenting er overlatt til tilfeldighetene. Spiller ikke værgudene på lag, har vi varmelamper og store markiser som sørger for en lun og hyggelig stemning, sommer som vinter. Bakgården har selvsagt egen bar. Cheers!

På Dr. Jekyll’s nyter du livet tidlig som sent. Hverdag som til fest. Dr. Jekyll’s er en pub som lett blir ditt nye stamsted, fordi det føles rett. Selv mener vi at vi definitivt er Oslos beste whiskypub og utested.

Se hvordan våre lokaler ser ut


Trykk på pilen for å ta en tour inne hos oss.