Biljard og Dart

Biljard på Dr. Jekyll
Biljard på Dr. Jekyll

Biljard & Dart

Spille biljard i Oslo?

Da er Dr. Jekylls den beste baren for biljard i Oslo! I tillegg til å nyte Oslos beste utvalg av whisky, unike cocktails og bredt utvalg av øl, har vi to flotte biljardbord som våre gjester kan booke. I deilige omgivelser med god musikk og lun stemning, er dette den perfekte pubaktiviteten for amatører og de mer proffe biljardspillerne. Dr. Jekylls holder også stadig biljardturneringer for å samle byens biljardentusiaster. Følg vår facebookside for å holde deg oppdatert på våre aktiviteter. Biljardbordene står klare for uskyldig moro eller en mer seriøs turnering for deg og dine venner. Du kan booke biljardbord i en time eller mer her, eller bestill tid i baren når du kommer til oss.

Biljard er spillet som daterer helt tilbake til 1470. I dag er biljard en verdenskjent og folkelig sport. 8 ball er den vanligste og mest utbredte formen for spill. Totalt antall kuler i bassenget er da 16. Kulene 1-7 har en solid farge, mens kulene 9-15 har en stripet farge. 8 ballen er helfarget sort og kalles shoot. Den spilles på slutten av spillet. Ball nr 16 er hvit og kalles kø. Det er ballen som brukes for kjøre de andre ballene i lommene. Biljard spilles en mot en eller i form av lagspill.

Ønsker du å booke tid til biljard, book her!

Vi har også en dartskive i kjelleren. Dart er spillet som oppsto blant bueskyttere i England i middelalderen. En gammel sport som er like aktuell i dag som den gang da. Hos oss spiller du dart på den tradisjonelle måten ved å kaste piler og samle poeng. Målet er å treffe Bulls Eye i midten av skiva. Dart en sosial sport, midt i blinken for alle. Dart kan spilles av store og små, nybegynnere så vel som proffe.

Baren på Dr. Jekyll’s Pub

DRIKKE

Vi har 350 forskjellige sprittapinger og 150 typer av øl. Mikrobrygget øl fra hele verden. Så her er det noe for alle typer ganer.

Les mer