Hva skjer

whiskey hos Dr. Jekyll’s Pub
whiskey hos Dr. Jekyll’s Pub

Hva skjer?

Her får du full oversikt over hva som skjer hos oss.

Quizkvelder, fotball, billiard og dart

Liker du quiz? Flaks for deg. Vi kjører ofte quizkvelder hvor du kan teste kunnskapen og lære deg en ting eller to 😉

Med en forkjærlighet for whisky og fotball er vi puben i Oslo for nettopp dette. I tillegg har vi både billiard og dart som er de perfekte pubaktiviteter.

Vi har en egen whiskyklubb  Dr. Jekyll’s Members Club  som vi tenker du bør bli en del av.

Vår filosofi er at whisky er for alle og skal ikke koste skjorta. Vi har et rikt sortiment og flere av våre whisky er av den rimelige sorten. En gang per måned arrangerer vi temasmakinger, hvor våre whskyeksperter  guider deg gjennom whiskyens verden. Vi har laget 4 ulike standard smakinger å velge mellom. Her lærer du alt om whisky og blir kjent med mangfoldet som finnes innen whisky.

Vår stamgjest er fotball, og hver uke viser vi flere fotball kamper. På Dr. Jekyll’s har vi ihuga fans av fotballklubben Leeds. Ellan Road er definitiv vår hjemmebane, men ihuga fotballens som vi er så viser vi selvsagt alt av fotball. Dr. Jekyll’s huser 250 gjester og er godt utstyrt med med tv skjermer. Dr.Jekyll’s er spesialister på drikke, og vi lever etter ordtaket det finnes mye mat i god drikke. Fotball med noe godt i glasset er to komponenter som passer sammen som hånd i hanske. I baren garantere vi påfyll av beste sort, og vi lover mange sorter. Klar ferdig fotball!

Liker du quiz? Flaks for deg. Vi kjøre ofte quizkvelder hvor du kan teste kunnskapen og lære deg en ting eller to;)

Trenger du selskapslokalet? På Dr Jekyll’s kan du leie vår kjeller ekslusivt til lukkede selskap som  bursdag, kick off eller fest. Her har vi plass til 100 gjester. Vi hjelper deg å planlegge og på forespørsel legger vi tilrette med catering fra bla Williamsburg Bab & Beer. Ta kontakt med oss her.

På Dr. Jekyll’s er vi spesialister på drikke, og vi er det perfekte after party lokalet. Legg middagen til en av våre restauranter og kom til oss for selve festen. Vi hjelper deg å skreddersy for ditt type av arrangement, kontakt oss her: https://jekylls.no/kontakt-oss/