Hva skjer

whiskey hos Dr. Jekyll’s Pub
whiskey hos Dr. Jekyll’s Pub

Hva skjer?

Her får du full oversikt over hva som skjer hos oss. Fra Quizkvelder og whiskysmakinger til fotball på storskjerm og biljardturneringer.

Whiskysmakinger

Vår filosofi er at whisky er for alle og skal ikke koste skjorta. Vi har et rikt sortiment og flere av vår whisky er av den rimelige sorten. En gang per måned arrangerer vi temasmakinger, hvor våre whiskyeksperter guider deg gjennom whiskyens verden. Vil du har en privatsmaking? Vi har laget 4 ulike standardsmakinger å velge mellom. Her lærer du alt om whisky og blir kjent med mangfoldet som finnes innen whisky – les mer her!

Vi har en egen whiskyklubb (Dr. Jekyll’s Members Club) som vi tenker du bør bli en del av og! (Aldersgrense 20år).

Quizkvelder og whiskysmakinger

Med en forkjærlighet for whisky og fotball er vi puben i Oslo for nettopp dette. Vi har Quizkvelder og whiskysmakinger i tillegg har vi både biljard og dart som er de perfekte pubaktiviteter.

Fotball

Hver uke viser vi flere fotballkamper på våre mange skjermer. Sammen med Oslo Whites supporterklubb viser vi de fleste kampene til Leeds på storskjerm i kjelleren. Vi inviterer ALLE til å se kampene hos oss! Ta på deg Leedsdrakta (eller ikke) og bli med. På Dr. Jekyll’s Pub har vi ihuga fans av fotballklubben Leeds. Ellan Road er definitiv vår hjemmebane, men vi selvsagt alt av fotball fra Premier Leauge, Champions league, nation league, store mesterskap og store landskamper.

Dr. Jekyll’s Pub huser 250 gjester og er godt utstyrt med med store tv-skjermer. Fotball med noe godt i glasset er to komponenter som passer sammen som hånd i hanske. I baren garantere vi påfyll av beste sort, og vi lover mange sorter. Klar ferdig fotball!

Dr.Jekyll’s er spesialister på drikke, og vi lever etter ordtaket det finnes mye mat i god drikke

Quizkvelder på søndager

Liker du quiz? Flaks for deg. Hver søndag kjører vi quiz i kjelleren med Zulu Napa, hvor du kan teste kunnskapen og lære deg en ting eller to! Book bord her.

Quizen starter kl. 20.00. Vår eminente quizmaster Zulu Napa sørger for hjernetrim for både nye quizere og de mest erfarne quizere.
Vennligst ta kontakt med oss på telefon facebook eller e-mail ved spørsmål eller reservasjons forespørsler 4 timer innen ankomst.
Obs! 5 personer maks per lag (dere kan være flere enn 5, men du vil bli trukket poeng).

Spille biljard i Oslo?

Da er Dr. Jekyll’s den beste baren for biljard i Oslo! I tillegg til å nyte Oslos beste utvalg av whisky, unike cocktails og bredt utvalg av øl, har vi to flotte biljardbord som våre gjester kan booke. I deilige omgivelser med god musikk og lun stemning, er dette den perfekte pubaktiviteten for amatører og de mer proffe biljardspillerne. Dr. Jekyll’s holder også stadig biljardturneringer for å samle byens biljardentusiaster. Følg vår facebookside for å holde deg oppdatert på våre aktiviteter.