Hva skjer

whiskey hos Dr. Jekyll’s Pub
whiskey hos Dr. Jekyll’s Pub

Hva skjer?

Her får du full oversikt over hva som skjer hos oss.

Whiskysmakinger

Vår filosofi er at whisky er for alle og skal ikke koste skjorta. Vi har et rikt sortiment og flere av våre whisky er av den rimelige sorten. En gang per måned arrangerer vi temasmakinger, hvor våre whiskyeksperter  guider deg gjennom whiskyens verden. Vil du har en privatsmaking? Vi har laget 4 ulike standard smakinger å velge mellom. Her lærer du alt om whisky og blir kjent med mangfoldet som finnes innen whisky – les mer her!

Vi har en egen whiskyklubb (Dr. Jekyll’s Members Club) som vi tenker du bør bli en del av og! (Aldersgrense 20år).

Quizkvelder, fotball, billiard og dart!

Med en forkjærlighet for whisky og fotball er vi puben i Oslo for nettopp dette. I tillegg har vi både billiard og dart som er de perfekte pubaktiviteter.

Liker du quiz? Flaks for deg. Vi kjører quiz hver søndag fra kl. 20:00 med Zulu Napa, hvor du kan teste kunnskapen og lære deg en ting eller to! Book bord her. Vår stamgjest er fotball, og hver uke viser vi flere fotball kamper. På Dr. Jekyll’s har vi ihuga fans av fotballklubben Leeds. Ellan Road er definitiv vår hjemmebane, men ihuga fotballens som vi er så viser vi selvsagt alt av fotball. Dr. Jekyll’s huser 250 gjester og er godt utstyrt med med tv skjermer. Dr.Jekyll’s er spesialister på drikke, og vi lever etter ordtaket det finnes mye mat i god drikke. Fotball med noe godt i glasset er to komponenter som passer sammen som hånd i hanske. I baren garantere vi påfyll av beste sort, og vi lover mange sorter. Klar ferdig fotball!