Laster Arrangementer

02

nov

Tamnavulin Masterclass with Leon Webb

Detaljer

Dr. Jekyll’s Pub

Klingenberggata 4, 0161 Oslo

02 nov. 19:00 - 21:00

550kr

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter er ikke lengre tilgjengelig

Fint besøk fra Skottland dagen før Oslo Whiskyfestival!

Som tidligere år har vi en smaking torsdagen før festivalhelgen. Denne gangen er det destillerisjef hos Tamnavulin som åpner ballet!
Tamnavulin holder til i Tomnavoulin,ved foten av Cairngorms fjellkjeden i speyside. Idyllisk plassert mellom Dufftown og Tomintoul nær elven livet. Tamnavulin er et ungt destilleri sammenlignet med de andre som ligger i samme whiskyregion, etablert i 1966.
Destilleriet er for mange en ukjent aktør i dagens whiskyverden,men Tamnavulin er faktisk blant topp fem av de som økte mest i salg i 2020 med en enormt rask vekst. Deres mål er å etablere seg som en lettdrikkelig og smooth single malt whisky rundt om i verden, til en fornuftig pris i et presset marked.
Leon Webb er fra Aviemore i Skottland, men har bodd siste årene i Canada der han var master distiller og blender hos Shelter Point distillery. Mange års erfaring innen brygging og destillering har resultert i flere prisvinnende utgivelser. April 2022 vendte han «hjem» og tok over Tamnavulin som distillerisjef.
Dette smaker vi på:
Tamnavulin New Make Spirit
Tamnavulin Double Cask
Tamnavulin Sherry Cask
Tamnavulin French Cabernet Sauvignon
Tamnavulin White Wine
Tamnavulin Cask Sample
Tamnavulin Vintage
Del:
Kopiert