Drikke

Bartender på Dr. Jekyll
Bartender på Dr. Jekyll

Whiskypub i Oslo

Over 550 whiskyflasker fra over hele verden og 150 ulike øl samt en unik cocktailmeny. Dr. Jekyll´s er din Whiskypub i Oslo.

Cocktails på Dr. Jekylls

Cocktailmeny

Sjekk ut vår spennende cocktailmeny her!

Klikk her!
Din Whiskypub i Oslo

Whiskymeny (Skotsk)

Sjekk ut vår unike whiskymeny her!

Klikk her!
Tre forskjellige whiskyflasker fra Macallan - Whiskypub i Oslo

Verdens Whiskymeny

Vil du prøve Whisky fra India eller Japan?

Klikk her!
Bartender som tapper en øl

Ølmeny

Vi har mer enn 150 øl bak baren. Se nedenfor eller klikk til Untappdmenyen.

Klikk her!

Drikkemeny

Meny laster

Dr. Jekyll´s er din Whiskypub i Oslo

Andre året på rad har Norse Bar Awards kåret Dr. Jekyll´s Pub til «Best Specialist Bar of the year»! Vi på Dr. Jekyll´s er kjent for vår ekspertise innen whisky, med en imponerende samling på over 550 unike whiskyer fra hele verden. Kom innom og prøv en av våre fem ulike flights med tre utvalgte whisky, eller sjekk ut vår Månedens Whisky. På Dr. Jekyll ´s er det alltid noe nytt og spennende på drikkemenyen.

I tillegg til et av byens beste whiskyutvalg har vi også et stort utvalg av rom, tequila, mescal, gin, aquavit, og øl. Med 350 forskjellige brennevinsflasker og over 150 typer av øl fra hele verden, så er det noe for alle typer ganer her på Dr. Jekyll´s Pub i Oslo.

Cocktails

Vi legger også mye stolthet og kjærlighet i våre cocktails. Vår cocktailmeny består av klassiske cocktails, Jekylls spesialiteter og selvfølgelig våre helt spesielle signaturcocktails som Cherry Cola og Peach fix. Hva med en Bloody Jekyll´s til en runde biljard i kjelleren, eller en Monkey Melons til en runde dart? Fortell våre kyndige bartendere hva du liker, så vil de trylle frem en coktail du sent vil glemme.

Vi serverer selvsagt også våre cocktails uten alkohol, og har flere forfriskende alkoholfrie alternativer som alkoholfri øl og mineralvann.

Siden vår signatur er whisky vier vi her ett par ord til dette herlige brennevin ved navn whisky.  Ordet whisky kommer fra det gæliske ordet «uisce beatha» som betyr noe så fint som livets vann.

Visste du?

Oo visste du at det er knyttet stor forvirring rundt hvordan navnet faktisk skrives? Hvorfor skriver man whisky et sted og whiskey et annet sted? Svaret er overraskende enkelt. Så alt avhenger av hvor spriten er destillert. Hvis den er laget i Skottland, Canada eller Japan, så benyttes stavemåten whisky. Om den er destillert i Irland eller USA så skriver man altså whiskey.

Din Whiskypub i Oslo

Hva skjer?

Liker du quiz? Flaks for deg. Vi kjøre ofte quizkvelder hvor du kan teste kunnskapen og lære deg en ting eller to 😉

Hva skjer