Laster Arrangementer

09

feb

Sigar & Brennevin med Aurora Robusto

bilde av sigar og brennevinsmaking event

Detaljer

Dr. Jekyll’s Pub

Klingenberggata 4, 0161 Oslo

09 feb. 19:00 - 21:00

350kr

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter er ikke lengre tilgjengelig

Da er det tid for årets første sigarsmaking. Vi har som vanlig invitert Augusto Cigars, André Veiby og Kjell Tore Hogstad til oss. Augusto Cigars er offisiell importør av Havana-sigarer, og eneimportør av flere av de mest kjente sigarene fra Den dominikanske republikk, Nicaragua, Honduras og Mexico. I tillegg finner du deres lekre spesialbutikk nede i Tollbugata i Oslo med Norges beste utvalg av håndrullede sigarer.

Kveldens sigar: Aurora Robusto

Dette er den første sigaren Augustos grunnleggere røkte, den som fikk dem interessert i sigarer, og således må man kunne si at Augusto Cigars skylder sin eksistens til Aurora Robusto! Produsenten er La Aurora og er den eldste sigar produsenten fra Den Dominikanske Republikk. Det ble grunnlagt i 1903 og er fortsatt meget anerkjente med over tusen ansatte på fabrikken.

Sigaren er benytter tobakk fra Nicaragua og Dominikanske Republikk i fyllet og er kledd i et dekkblad som bruker frø fra Kamerun. Dette gir en aromatisk sigar medium styrke og god fylde som lenge har vært svært populær både nasjonalt og internasjonalt.

Til sigaren vil det serveres tre typer brennevin.
– Kavalan Podium NAS,46% (Single Malt,Taiwan)
– Hampden 8yo,46% (Rom,Jamaica)
– Merlet VSOP, 40% (Cognac,Frankrike)

Del:
Kopiert