Laster Arrangementer

10

nov

Cigar og brennevinsmaking med La Aurora & Augusto Cigars!

bildet av cigar og whisky glass

Detaljer

Dr. Jekyll’s Pub

Klingenberggata 4, 0161 Oslo

10 nov. 19:00 - 21:00

650kr

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter er ikke lengre tilgjengelig

Augusto Cigars som er offisiell importør av Havana-sigarer, og eneimportør av flere av de mest kjente sigarene fra Den dominikanske republikk, Nicaragua, Honduras og Mexico. I tillegg finner du deres lekre spesialbutikk nede i Tollbugata i Oslo med Norges beste utvalg av håndrullede sigarer.

 

Kveldens Cigar: La Aurora Preferidos

 

Produsert av den eldste sigarfabrikken på Dominikanske Republikk: La Aurora. Det ble grunnlagt i 1903 og er fortsatt meget anerkjente med over tusen ansatte på fabrikken.

 

Sigar serien Preferidos til La Aurora har blitt den mest populære til den eldste sigarfabrikken på Den Dominikanske Republikk. Dette er sigarer med utvalgt, ekstra lagret tobakk (4 år + 1 år i romtønner!), som leveres i en unik aluminiumstube som reflekterer fasongen på sigaren som er «Double Perfecto». Sigaren er avrundet i begge ender, noe som gjør den vanskelig å rulle. Sigaren gjennomgår derfor streng kvalitetskontroll og det rulles kun 100 av denne sigaren om dagen på fabrikken for å holde kvaliteten på plass. Kveldens sigar benytter et brasiliansk fermentert dekkblad, kalt Maduro. Innlegget er fra Dominikanske Republikk og Kameroon i Afrika.

 

André Veiby og Kjell Tore Hogstad fra Augusto kommer til oss og vi vil smake på følgene produkter opp mot sigaren:

 

– Enmore 27yo That Boutique-y Rum Company (Rum), 51,2%

– Secret Distillery #1 6YO – Jamaica That Boutique-y Rum Company (Rum),51,6%

– Tamnavulin Double Cask (Skotsk Single Malt Whisky),40%

Del:
Kopiert