Laster Arrangementer

10

des

Little Brown Dog Smaking med Cadus

Detaljer

Dr. Jekyll’s Pub

Klingenberggata 4, 0161 Oslo

10 des. 19:00 - 21:00

550kr

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Little Brown Dog Smaking med Cadus
Billetter for Little Brown Dog Smaking med Cadus
kr 550
30 tilgjengelig

Eric Laetare, mannen bak Cadus og Whiskyfyren kommer tilbake til Jekylls for å holde en smaking med et helt ny Independent bottler i Cadus sin portefølje.

Little Brown Dog først så dagens lys i 2018 og er et mikrodestilleri og uavhengig tapper med base i Aberdeenshire i Skottland. Med et «intens geekery» og et litt annet blikk på whiskyindustrien en tappere flest, har Dr. Andrew Smith, head of Spirits I Little Brown Dog skapt et navn og rykte for ekstrem kvalitet. Little Brown Dog har lenge hatt en betydelig følger skare her i Norge og nå er flere av deres tapninger endelig tilgjengelig på Vinmonopolets bestillingsutvalg.

Eric som er godt kjent for mange av våre gjester vil lede oss gjennom alle de fem single cask, cask strength tapningene som er tilgjengelige både i baren her, og på Vinmonopolet. Sist Eric gjestet Jekylls var det flere som ikke fikk plass så her gjelder det å være rask.  

Vil dere ha mer informasjon på kveldens lineup? Send oss en mail på jekylls@resthon.no

Del:
Kopiert