10
des
Little Brown Dog Smaking med Cadus
Eric Laetare, kjent som mannen bak Cadus og Whiskyfyren, er tilbake på Jekylls for å holde en smaking.
Denne gangen presenterer han en ny, uavhengig tapper i Cadus-porteføljen: Little Brown Dog. Little Brown Dog ble grunnlagt i 2018 og er et mikrodestilleri og en uavhengig tapper basert i Aberdeenshire i Skottland. Dr. Andrew Smith, leder for Spirits hos Little Brown Dog, har med sin dype lidenskap for whisky og sitt litt annerledes blikk på bransjen, skapt et rykte for kvalitet.
Merket har allerede en stor følgerskare i Norge, og nå er flere av deres tapninger endelig tilgjengelige i Vinmonopolets bestillingsutvalg.
Eric, som mange av våre gjester kjenner godt, vil guide oss gjennom fem single cask-whiskyer, alle på cask strength.
Disse kan både smakes her i baren og kjøpes på Vinmonopolet.
Sist Eric besøkte Jekylls ble det raskt fullt, så vi anbefaler å være tidlig ute!
Kveldens lineup:
- Caol Ila 2014, 56,3% fra et Oloroso hogshead.
- Glenburgie 2014, 55,9% med et Armagnac fat finish
- Glentauchers 2013, 58,9% med et Pineau de Charentes fat finish
- Glenwyvis 2019, 56,5% Madeira fat
- Royal Brackla 2011, 57,4% Sherry hogshead.