Selskapslokale

Selskapslokale mellom Karl Johan & Nationaltheatret

Både supersentralt og tilbaketrukket - og med en prisbelønt bar: Dr. Jekyll´s er et helt unikt sted. Uansett arrangement, ønsker og behov: doktoren har resepten på en uforglemmelig opplevelse.

Skal du samle kolleger, forretningsforbindelser, gode venner og ønsker noe helt unikt?

Dr. Jekyll´s ligger ekstremt sentralt samtidig som det er tilbaketrukket og uforstyrret. Vi er smøret i øyet, midt i grøten av alt – så sentralt som det er mulig å være. I Klingenberggata er du i umiddelbar nærhet av Nationalteateret, Chat Noir, Spikersuppa, Karl Johansgate og Rådhuset. Samtidig kan du nyte friheten av å ikke sitte på utstilling – hos oss kan du være deg selv.

Dr. Jekyll´s er to ganger kåret til Oslos beste spesialistbar og har en helt unik atmosfære. Inspirert av en de mest ikoniske skikkelser fra verdenslitteraturen, oser puben av uformell britisk eleganse fra viktorianske tider.

Victorianske vibber midt i Oslo

Vi mener selv at vi er Oslos beste whiskybar. Ikke bare har vi over 550 unike whiskyer, men de som jobber her er genuint og entusiastisk opptatt av faget sitt. Single eller blended fra ditt favorittland: vi har det du ønsker. Om du er i oppdagelseshumør tryller de frem cocktails du sent vil glemme. Og utvalget av ølsorter vil glede den mest kresne ølhund. Og om det er du som er sjåføren for kvelden har vi selvsagt fristende alkoholfrie varianter også. Uansett hva, så skal vi alltid leve opp til vårt motto om at det er mye god mat i god drikke.

Vi har vår egen whiskyklubb og arrangerer jevnlig smakinger. I tillegg til quiz, sport på skjermene og biljard – sjekk vår kalender for å finne noe som passer deg. Om du blir inspirert kan vi også hjelpe til med å inkludere dette i ditt private arrangement.

Hos Dr. Jekyll´s er det litt annerledes – og det skal det også være. Vi er unike – og det tror vi alle gjestene våre er også. Vi samarbeider derfor med deg for å skaåe det arrangementet du vil ha og ønsker. Om dere er få eller mange: vi skreddersyr etter dine preferanser og sørger for at opplevelse blir av den minnerike sorten.

Hvorfor velge Dr. Jekyll´s for ditt arrangement?

  • Unike lokaler: Både Dr. Jekyll og hans alter ego Mr. Hyde har inspirert lokalene. Glede og livslyst med en touch av det gotiske og litt skumle. Om du er glad i detaljer, så har du fest i vente: her er det utallige skatter å glede seg over. Et chambre séparée av en bakgård, en kjeller med hemmeligheter i biblioteket, utsmykninger og gjenstander overalt. I det du går inn dørene, legger du storbyens kjas og mas bak deg og trer inn i en drømmenes og det fantastiskes dimensjon.
  • Fleksibilitet: Om du ønsker et bord, langbord, en hel etasje: vi justerer og legger til rette etter dine ønsker.
  • Fasiliteter: Vi har storskjermer, lydanlegg, mikrofoner og dj-anlegg som kan være tilgjengelig for din gruppe. Du kan også booke våre biljardbord.
  • Underholdning: DJs, biljard, quiz, sport på storskjermer og ikke minst våre whiskysmakinger som er verdenskjente i hele Oslo.
  • Ekspertise: Vi vet at det er de små tingene som teller. Så ingen detalj er for liten eller ubetydelig når vi etterstreber å gjøre ditt besøk hos oss minneverdig.
  • Ingen skjulte gebyrer: Når du har et arrangement hos Dr. Jekyll´s betaler du kun for drikke og valgte aktiviteter.

Kapasitet på Dr. Jekyll’s:

  • Hele lokalet, stående: 275 pers
  • Kjeller-etg., stående: 100 pers
  • Bakgård, sittende: 50 pers

Fasiliteter:

  • Storskjermer
  • Lydanlegg
  • Mikrofoner
  • WiFi
  • DJ