11
mar
Springbank med Ivar Aarseth
Vi har fått kloa i Springbank, folkens!
Springbank, whiskyen «alle» snakker om fra Campbeltown!
Høster stadig priser og positiv omtale for sin kvalitet, men samtidig går det en kule varmt på sosiale medier når flaskene røskes ut av hyllene i rekordfart på vinmonopolet. Er dette whiskyens svar på bergund-slipp?
Destilleriet produserer whisky under tre navn, der alle har sin egen stil og er Skottlands eneste selvforsynte destilleri (alle steg i produksjonen inkludert malting av kornet). Fremdeles familiedrevet og skal ha skryt for å holde prisnivået nede når prisene på whisky stadig når nye høyder. Dere vil også få et innblikk i hvordan whiskyen har preget Campbeltown som by og whiskyregion under alle disse år.
Til oss kommer Ivar Aarseth for å fortelle om Springbank. Han er president i Norsk Maltwhiskylag, skrevet whiskybok og jobber for noen importører, bl.a. for Bertelsen Beer and Spirits som importerer Springbank.
Vi gleder oss!
Vi smaker på:
- Springbank 10yo
- Springbank 15yo
- Springbank 18yo
- Springbank 21yo
- Springbank Local Barley 2021 13yo, 54.1%