Sport på storskjerm

Fotball i kjelleren
Fotball i kjelleren

Fotball

På Dr. Jekyll’s har vi ihuga fotballfans med et stor hjerte for Leeds.

Den engelske fotballklubben som ble stiftet i 1919 i Yorkshire. Klubben har vunnet tre engelske seriemesterskap, ett FA cupmesterskap, og ett ligamesterskap. Leeds spiller i hvite drakter og blir ofte kalt The Whites.

Dr. Jekyll’s er en stolt møteplass for alle Leeds supportere. Vi føler oss aller best og trives på hjemmebane sammen med Oslo Whites suporterklubb. Vi viser Leeds kampene på storskjerm i kjelleren av Dr. Jekyll’s og lover like god stemning som på Elland Road. Vi har kanskje ikke plass til 37 890, men Dr. Jekyll’s huser 250 gjester og er godt utstyrt med med tv skjermer. Fotball entusiaster som vi er så viser vi selvsagt alt av fotball. Dr.Jekyll’s er spesialister på drikke, og vi lever etter ordtaket det finnes mye mat i god drikke. Fotball med noe godt i glasset er to komponenter som passer sammen som hånd i hanske. I baren garantere vi påfyll av beste sort, og vi lover mange sorter.

Klar ferdig fotball! Klikk for å booke bord her!

Nå er det klart for VM i fotball!

Vær rask og book bord hos ditt favoritt utested.

Book nå!
Bilde av graffiti kunst på veggene på Whiskypub

Om oss

Puben oser av en britisk uformell eleganse med innslag av gotisk atmosfære. Vegger og tak er prydet av malerier av Dr. Jekyll. Akkurat passe skummelt, akkurat passe unikt.

Les mer