Privat whiskysmaking

whiskey hos Dr. Jekyll’s Pub
whiskey hos Dr. Jekyll’s Pub

Privat Whiskysmaking

Whiskysmaking

Whisky produseres i mange forskjellige land rundt om i verden og på Dr Jekyll’s er vi stolte av å ha samlet flasker fra hele kloden.

Valget kan virke overveldende til tider men for å gjøre det litt enklere kan vi bak baren hjelpe til.

Dr Jekyll’s filosofi er at whisky er for alle og å nyte noe spesielt skal ikke koste skjorten. Vi prøver å tilby et bredt sortiment av whisky til rimelige priser. Vi holder også temasmakinger for å vise mangfoldet i whiskyverden. Bli med i vår facebookgruppe Dr Jekyll’s Members Club for å få info om smakinger og nyheter i baren.

Vi har laget 4 forskjellige standardsmakinger å velge mellom

Nybegynner

525 kr/pers (minimum 7 pers)

En introduksjon til den fantastiske verden av whisky. Perfekt for dere som ikke har smakt på så mye whisky og/eller vil lære dere mer.

Torv & røyk

585 kr/pers (minimum 7 personer)

I denne smakingen så fokuserer vi på torv & røyk og hva det gjør med whiskyen.

Eik & fatbruket

585 kr/pers (minimum 7 personer)

I denne smakingen så ligger fokus på eik & fatbruket – hva som skjer når man lagrer whisky på forskjellige fat og over tid.

Whisky rundt verden

625 kr/pers (minimum 7 personer)

Whisky lages rundt hele verden. I denne smakingen går vi gjennom whiskyer fra land utenom Skottland. Kanskje finner du en favoritt fra et land du ikke tenkte lagde whisky?

Din egen smaking

Pris ved forespørsel.

Lyst på en smaking utenom det vanlige? Eller kanskje du har en ide om en spesiell type smaking? Vi kan hjelpe deg å skreddersy akkurat hva slags smaking du vil ha. Bare fantasien setter grenser!

Meld interesse på jekylls@resthon.no