Laster Arrangementer

07

feb

The Macallan Master Decanter Series med Jonas Gram

bilde av flasker fra Macallan whisky Master series

Detaljer

Dr. Jekyll’s Pub

Klingenberggata 4, 0161 Oslo

07 feb. 19:00 - 21:00

3650kr

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter er ikke lengre tilgjengelig

Velkommen til The Macallan Master Decanter Series!

Vi har den store gleden av å invitere dere til vår Macallan Master Decanter Series Masterclass. Dette vil gå inn i historien som en av våre absolutt mest eksklusive kvelder på Dr.Jekyll’s. Det er en unik mulighet til å få smake på noen av de mest ettertraktede whiskyene i verden i sin fulle helhet. Den ultimate Macallan opplevelsen for whiskykjennere og entusiaster.

Reisen fra å være et av de fem første gårdsdestilleriene i Speyside regionen i Skottland, til en av de mest luksuriøse og populære whiskybrands i verden er lang. De er kanskje selve symbolet på single malt whisky sin vekst i verden. Whisky laget på deres egne tradisjonelle metode, solgt og markedsført over hele verden.

Hva skal smakes?

Serien består av 4 forskjellige tapninger. Det vil i tillegg serveres tre andre whiskyer, så totalt 7 på kveldens meny. Det vil i tillegg bli servert nøye utvalgte oster og snacks laget for anledningen.

Til oss kommer Jonas Gram, Macallan Brand Ambassador- Nordics. Etter å ha drevet og eid flere ikoniske barer i København begynte Jonas å jobbe for Macallan i 2017. Siden da vært med på å heve Macallans merkevare rundt om i Norden. Jonas gleder seg til å dele denne spesielle kvelden med dere!

Kveldens lineup:

  • The Macallan Sherry Oak 12yo, 40%
  • The Macallan Sherry Oak 18yo, 43%
  • The Macallan Classic Cut Batch 2022, 52.5%
  • The Macallan Rare Cask Batch 03 2018 Release,43% – Sjelden utgivelse fra Macallan. Whiskyen er lagret på amerikanske og europeiske fat som tidligere har inneholdt sherry. Stor andel er first fill fat.
  • The Macallan Reflexion, 43% – Inneholder whisky fra blant annet 70 tallet og er lagret på spanske og amerikanske fat som tidligere har inneholdt sherry. Whiskyen er lagret på hovedsakelig hogsheads ,spansk eik og de alle er first fills.
  • The Macallan No 6 20yo, 43% – Utsøkt decanter fra Lalique fylt med en kraftig og mørk Macallan. Whiskyen er lagret på spanske first fill sherryfat, fra Jerez De La Frontera.
  • The Macallan M 2016 MMXVI Edition, 45% – xEt samarbeid mellom tre «mestere» innen sitt felt. Macallans tidligere master destiller Bob Dalgarno, designer Fabien Baron, og Lalique som har laget krystall dekanteren. Ypperste av sitt slag. All whisky i M skal være lagret på spanske sherryfat. Den inneholder whisky fra blant annet år 1940, og har noen av destilleriets mest sjeldne fat i seg.
Del:
Kopiert