Supersmaking Sigar & Brennevin

Supersmaking Sigar & Brennevin

#Smaking #Whisky #Sigar

  • Dato

    Torsdag 19. jun

  • Tid

    19:00 – 22:00

  • Pris

    1200 kr

  • Alder

    20+

Sommerhalvårets siste sigarsmaking!

Denne kvelden byr vi på en eksklusiv kombinasjon av førsteklasses brennevin og en sigar i toppklasse, nøye utvalgt for å gi en uforglemmelig smaksopplevelse.

Kjell Tore Hogstad leder oss gjennom kvelden med sin ekspertise, der vi utforsker hvordan smakene fra brennevin og sigar kan forsterke og utfylle hverandre.

For kjennere og nysgjerrige – en kveld for nytelse, stemning og raffinerte smaksopplevelser.

Kveldens sigar: Julius Caeser Pyramid
Styrke: Medium–full

Denne sigaren lages utelukkende med det ypperste av tobakk fra Den Dominikanske Republikk, og har et mørkt dekkblad fra Ecuador. Smaken er kompleks og rik, med toner av kaffe, treverk og et hint av sødme. Har en kremet karakter og lang ettersmak med subtile hint av nøtter.

Julius Caeser-linjen er blant toppseriene til J.C. Newman, sammen med Maximus. Sigarene rulles på den anerkjente Arturo Fuente-fabrikken i Den Dominikanske Republikk og er laget for å hedre selskapets grunnlegger, Julius Caeser Newman. Siden oppstarten i 1895 har J.C. Newman vært en av de eldste sigarprodusentene som fortsatt er i drift. De er også USAs eldste familieeide produsent av premiumsigarer, med hele 128 års erfaring i bransjen. Deres sigarer, som Diamond Crown, Maximus, Cuesta Rey og Brick House, er kjente navn blant sigarelskere verden over.

Til sigaren vil det bli servert whisky, rom og calvados, rom av ypperste klasse – nøye utvalgt for å løfte smaksopplevelsen.

Lineup:
Miltonduff Adelphi Selection 40yo 1982-2023, 50,4%
Port Mourant Bristol Classic Rum 17yo 1990, 46%
Christian Drouin Calvados Les Millésimes 1973, 43%