Laster Arrangementer

05

jun

Single Malt Dreams lansering med Stephen Mathis

Single malt dreams smaking med Stephan Matis

Detaljer

Dr. Jekyll’s Pub

Klingenberggata 4, 0161 Oslo

05 jun. 19:00 - 21:00

550kr

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter er ikke lengre tilgjengelig

Norges første uavhengige tapper «Single Malt Dreams» lanserer sin nye whisky fra Ardmore destilleriet!

SMD kjøper i hovedsak opp enkelt fat fra Skottland som de slipper på det norske markedet. Deres utgivelser har så langt vært av meget høy kvalitet! 

Disse «IB» tapperne er en viktig brikke i dagens whiskyverden. De startet en gang i tiden som «whiskybrokers», som kjøpte fat fra destilleriene og solgte de videre til for eksempel blendere. I dag kjøper de whisky fra andre, produserer eget på oppkjøpte destillerier og gir ut whisky under eget navn.

Mannen bak SMD er Stephen Mathis, en stor bidragsyter og kjent skikkelse i whiskymiljøet. Han kan skilte med over 1000 anmeldelser på sin egen blogg «The Malt Imposter» og har skrevet om whisky for «Unfiltered», whiskymagasinet til The Scotch Malt Whisky Society. Han har holdt smakinger for Terminus Whisky Bar siste 5 årene og vært med å grunnlegge Bergen Whisky Social Club.

Kveldens smaking vil bestå av tidligere utgivelser og den nye Ardmore.

SMD: Secret Speyside 16yo (Bottles exclusively for Norsk Whisky Forbund),54.2%

SMD: Blair Athol 14yo 54.7%

SMD: Glentauchers 25yo,49.1%

SMD: Inchfad (Loch Lomond) 15yo, 54.4%

SMD: Ardmore 14yo

 

Del:
Kopiert