Laster Arrangementer

18

nov

Single Malt Dreams Ben Nevis lansering med Stephan Mathis

whiskey hos Dr. Jekyll’s Pub

Detaljer

Dr. Jekyll’s Pub

Klingenberggata 4, 0161 Oslo

18 nov. 18:00 - 18:00

Lanseringer av nye produkter er nok blant det mest artige vi vet å arrangere her på Dr. Jekyll’s. I hvert fall når det er første utgivelse av et helt nytt IB selskap som fokuserer på utgivelser for det norske marked. «Single Malt Dreams» lyder navnet og mannen bak selskapet er Stephen Mathis. En meget kjent skikkelse for de som har vært med i whiskymiljøet en stund. Han kan skilte med over 1000 anmeldelser på sin egen blogg «The malt Impostor» og har skrevet om whisky for «Unfiltered», whiskymagasinet til The Scotch Malt Whisky Society. Han har holdt smakinger for Terminus Whisky Bar siste 4 årene og vært med å grunnlegge Bergen Whisky Social Club.

Ben Nevis er mer enn et høyt fjell i Skottland. Det er også et destilleri grunnlagt i 1825 som er vår røde tråd. Single Malt dreams første utgivelse er nemlig en Ben Nevis 25 år som har ligget på et bourbon hogshead fat. Ble nettopp kåret til «best i festival» på Oslo Whiskyfestival, så ingen lettvekter!

Etter smakingen legger vi opp til litt whiskymingling. Det vil bli en egen meny på whisky og øl for de som ikke fikk nok under smakingen og det vil bli mulighet til å snakke mer med Stephen. Begrenset antall plasser så anbefaler å være tidlig ute! PS. Vi starter en time tidligere enn vanlig.

Vi smaker på:

  • Ben Nevis Single Malt Dreams 25yo , Bourbon Hogshead
  • Ben Nevis Coopers Choice 24yo 1997 Bourbon Cask #7687
  • Ben Nevis Single Malts of Scotland 24yo Sherry Butt 1997 #105
  • Ben Nevis Svenska Eldvatten 20yo Sherry Hogshead
Del:
Kopiert