Laster Arrangementer

25

apr

Sigar & Røkt Matlwhisky med Augusto

Cigar og Røkt maltwhisky smaking

Detaljer

Dr. Jekyll’s Pub

Klingenberggata 4, 0161 Oslo

25 apr. 19:00 - 21:00

495kr

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter er ikke lengre tilgjengelig

Vi ønsker nye og kjente fjes velkommen til ny smaking i bakgården på Dr.Jekyll’s!

Augusto Cigars er offisiell importør av Havana-sigarer, og eneimportør av flere av de mest kjente sigarene fra Den dominikanske republikk, Nicaragua, Honduras og Mexico. I tillegg finner du deres lekre spesialbutikk nede i Tollbugata i Oslo med Norges beste utvalg av håndrullede sigarer.

Denne gangen skal vi inn på temaet røkt whisky paret med sigar. Er det bare en myte at røkt whisky ikke passer til sigar? Dette vil vi til bunns i og har plukket ut tre whiskyer og en cocktail basert på røyk whisky. Med litt ulik fatlagring tror vi dette kommer bli en suksess!

Kveldens sigar:

  • Tatuaje Black Label Corona Gorda

Tatuaje er et sigarmerke for de litt mer interesserte vil flere si, men vi ønsker å vise frem hvor spennende de er! Sigarene er laget av Pete Johnson, en mann full av tatoveringer og utrolig talent for tobakk som har satt sitt merke på sigarindustrien. Han samarbeider med My Father Cigars for produksjon av sigarene og har tette bånd med mesterblenderen Don Pepin Garcia. Black Label-sigarene fra Tatuaje er rike, komplekse og svært interessante sigarer. Sigaren er rullet hos My Father Cigars og benytter 100% Nicaraguansk tobakk i alle ledd. Dekkbladet er sol dyrket og gir en ekstra fin aroma på hele røke opplevelsen.

Vi smaker på:

  • «Smoky the pear» , (Smokey monkey blended malt cocktail)
  •  Benriach «The Smoky Ten»10yo, 46% (Virgin, bourbon & rum aged)
  •  Kilchoman Sanaig NAS, 46% (Bourbon & sherry casks)
  •  Lagavulin 8yo, 48% (Bourbon casks)
Del:
Kopiert