Laster Arrangementer

13

apr

Sigar & Øl med Augusto & Beerski

Detaljer

Dr. Jekyll’s Pub

Klingenberggata 4, 0161 Oslo

13 apr. 19:00 - 21:00

450kr

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter er ikke lengre tilgjengelig

Velkommen til vår første øl og sigar smaking.

Vi gjør et avbrekk fra brennevin og inviterer Beerski til vår bakgård denne kvelden!

Augusto Cigars er offisiell importør av Havana-sigarer, og eneimportør av flere av de mest kjente sigarene fra Den dominikanske republikk, Nicaragua, Honduras og Mexico. I tillegg finner du deres lekre spesialbutikk nede i Tollbugata i Oslo med Norges beste utvalg av håndrullede sigarer. Vi får besøk av daglig leder André Veiby.

Fra øl distributøren Beerski kommer Jørn Didriksen, aka «ØL Jørn». Jørn har jobbet med håndtverksøl i over 15 år og er nå butikksjef for Gulating Lillestrøm. Foredragsholder, hjemmebrygger, og egen kanal på youtube der han holder jevnlig smakinger og livesendinger med gjester.

Kveldens sigar: Casa Turrent Colorado Lancero 

Casa Turrent er en av de eldste sigarprodusentene i verden og er den største produsenten av meksikansk sigar tobakk. De er spesielt kjent for sin «San Andres» tobakk, som er en meget aromatisk type tobakk brukt i sigarer. Denne sigaren er i et Lancero format som er veldig slankt og tynt. Lancero formatet gjør opplevelsen litt mer sval og henter fram litt mer nyanser i smaken. Sigaren brukerr 100% meksikansk tobakk som er lagret i mellom 10 til 12 år. Dekkbladet er lagret i minst 5 år. Denne lagringen gir en ekstra harmoni i smakene og gjør sigaren meget behagelig å røke.

Vi smaker på:  

-Brewski Salty Lemon-Fruited – Berliner Weisse,4.7% (sitron,vanilje,lakris)

-Atelier Vrai Lick  «Here to become more beautiful» ,6.7% – New England IPA (tropisk sødme og lavere på bitterhet)

-Omnipollo x Camba Bavaria Free Lunch –  Imperial/Double Pastry Stour,11% (sjokolade og vanilje)

-Brewski x Omnipollo BFF (Blueberry Fluff Forever),4.5% – Pastry sour (blåbær og marshmallows)

 

Del:
Kopiert