Laster Arrangementer

18

jan

Sigar og Øl med Augusto og Beerski

Detaljer

Dr. Jekyll’s Pub

Klingenberggata 4, 0161 Oslo

18 jan. 19:00 - 22:00

485kr

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter er ikke lengre tilgjengelig

Vi starter året med sigar og ølsmaking i bakgården!

Augusto Cigars er offisiell importør av Havana-sigarer, og eneimportør av flere av de mest kjente sigarene fra Den dominikanske republikk, Nicaragua, Honduras og Mexico. I tillegg finner du deres lekre spesialbutikk nede i Tollbugata i Oslo med Norges beste utvalg av håndrullede sigarer.

Fra øl distributøren Beerski kommer Jørn Didriksen, aka «ØL Jørn». Jørn har jobbet med håndtverksøl i over 15 år og er nå butikksjef for Gulating Lillestrøm. Foredragsholder, hjemmebrygger, og egen kanal på youtube der han holder jevnlig smakinger og livesendinger med gjester. Han har med seg noe av det aller beste Beerski har på lager denne kvelden (lineup lenger ned)

Kveldens sigar: K by Karen Maduro Salomon

En medium styrket profil med aromatisk smaksbilde. Det fermenterte dekkbladet fra Nicaragua hever alt til et kraftigere nivå og byr på en rik og dyp smak. Innlegg og omblad er fra Nicaragua og et mørkt Maduro-dekkbladet kler inn hele sigaren. Salomon-formatet gir sigaren et eget særpreg og spennende utvikling i aromaen. Styke 2,5 av 5

Karen Berger Cigars har nylig blitt lansert i Norge av Augusto Cigar. Damen bak det hele, Karen Berger, har sin egen fabrikk og farm i Esteli, Nicaragua hvor hun fortsetter sin ektemann, Don Kik, sin store lidenskap; sigarer. Henry «Kiki» Berger gjorde som mange og startet sitt eventyr sent på 90-tallet med sigar produksjon i Nicaragua. Hans produksjon vokste raskt og én dag dukket Karen Berger opp i en alder av 18 år med et ønske om å jobbe på fabrikken. Don Kiki og Karen jobbet tett sammen og giftet seg ikke lenge etter. Etter Don Kiki sin død i 2014 har Karen fortsatt produksjonen i Nicaragua og i 2016 lanserte hun sitt eget merke: K by Karen. De produserer fortsatt i dag sin egen tobakk og ruller sigarene på fabrikken sin i Esteli.

Til sigaren smaker vi på:

Brewski Raspberry Liquorice vanilla sorbet, 6%:
Berliner weisse med bringebær, lakris og vanilje. Masse god sødme som går godt med sigar og lakrisen funker også overraskende godt i kombinasjonen med sigar.

Omnipollo Three times Three, 10,2%:
Triple New England Ipa. Dette er en Collab mellom Omnipollo og en sinnsyk rekke med flere av verdens beste bryggerier: Monkish, Other Half, Trillium, Troon brewing, North park beer company og Brujos Brewing.

Brewski Fat Buffalo, 11%:
En nydelig imperial stout som har vært lagret på Buffalo Trace fat i hele 20 måneder!

Duckpond Nazaré, 9%:
En Quadruple fruited imperial gose med Blåbær, kirsebær, mango, passionsfrukt, ananas, solbær og vanilje. Ekstremt fyldig og masse sødme fra enorm mengde med bær som passer veldig godt med sigar!

Del:
Kopiert