Laster Arrangementer

21

mar

Sigar & Macallan med Augusto & Edrington

Cigar & whiskey tasting

Detaljer

Dr. Jekyll’s Pub

Klingenberggata 4, 0161 Oslo

21 mar. 19:00 - 22:00

550kr

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter er ikke lengre tilgjengelig

Vi ønsker nye og kjente fjes velkommen til ny smaking i bakgården på Dr.Jekyll’s!

Augusto Cigars er offisiell importør av Havana-sigarer, og eneimportør av flere av de mest kjente sigarene fra Den dominikanske republikk, Nicaragua, Honduras og Mexico. I tillegg finner du deres lekre spesialbutikk nede i Tollbugata i Oslo med Norges beste utvalg av håndrullede sigarer.

Sammen med Edrington Norge og Macallan vil vi denne gangen prøve to whiskyer (4cl av hver) til to forskjellige sigarer. Til oss kommer account manager Magnus Johansen. Magnus er en ivrig sigarrøyker selv og har plukket ut noen godbiter fra Macallan som han tror passer til sigarene.

Kveldens sigarer er valgt ut for å gi en tydelig innføring i hvor forskjellige sigarer kan være. Begge sigarene kommer fra Rocky Patel og har identisk størrelse, men benytter helt forskjellig blends av tobakk som gir dem hver sin karakteristiske aroma og smak. Vi prøver oss på en litt mild sigar mot en kraftigere type og går i dybden på hvorfor de skiller seg fra hverandre.

Vi smaker på:

  • Macallan A night on earth Batch 3 2023, 43%
  • Macallan Double Cask 12yo, 40%
Del:
Kopiert