Laster Arrangementer

15

mar

Sigar & Brennevinsmaking med 1502 & Augusto Cigars

bilde av cigar og whiskysmaking event

Detaljer

Dr. Jekyll’s Pub

Klingenberggata 4, 0161 Oslo

15 mar. 19:00 - 21:00

425kr

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter er ikke lengre tilgjengelig

Velkommen til årets andre sigarsmaking!

Årets andre sigarsmaking og vi er så heldige å få besøk av Peter Gaudenzi, den europeiske representanten for sigar merke «1502» av Global Premium Cigars. Han kommer fra Innsbruck i Østeriket og er også skribent samt medlem av blindsmakingspanelet for det europeiske sigarmagasinet «Cigar Jounral». Sammen med grunnleggeren av 1502, Enrique, jobber de for å spre kunnskap, glede og gode sigarer til sigar kulturen rundt om i hele verden.

1502 er en ganske ny sigarprodusent fra Nicaragua som Augusto Cigars nylig introduserte til det norske markedet. Mannen bak disse anerkjente sigarene, Enrique Sánchez I, er født og oppvokst i Nicaragua og alle sigarene hans har navn som har med historien og naturen til dette landet å gjøre.
Kveldens sigar: 1502 Ruby

Sigaren benytter et mørkt dekkblad fra Ecuador og innlegg fra Jalapa og Estelí i Nicaragua. Resultatet er en helhetlig medium styrket sigar med et rikt smaksbilde.

Til sigaren vil det serveres fire typer brennevin.

BenRiach 10 Yo «The Smoky Ten» (Skotsk Single Malt)
Plantation 20th Anniversary X.O (Barbados Rum)
Larsen Aqua Ignis (Cognac)
Opland Small Batch Bourbon Casks (Akevitt)

 

Del:
Kopiert