Laster Arrangementer

08

jun

Sigar & Brennevin smaking med My Fathers Cigars, Augusto & Solera Group!

Detaljer

Dr. Jekyll’s Pub

Klingenberggata 4, 0161 Oslo

08 jun. 19:00 - 21:00

450kr

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter er ikke lengre tilgjengelig
Augusto Cigars er offisiell importør av Havana-sigarer, og eneimportør av flere av de mest kjente sigarene fra Den dominikanske republikk, Nicaragua, Honduras og Mexico. I tillegg finner du deres lekre spesialbutikk nede i Tollbugata i Oslo med Norges beste utvalg av håndrullede sigarer. Vi får besøk av daglig leder André Veiby og Kjell Tore Hogstad. 

Kveldens Sigar: My Father Cedro Deluxe Cervantes

Klassisk Lonsdale format produsert av en av de mest anerkjente fabrikkene på Nicaragua i dag: My Father Cigars. Sigaren er blendet av Jamie Garcia, sønnen til Jose «Pepin» Garcia som grunnla fabrikken etter at han og familien flyktet fra Cuba hvor han var både mester ruller og kontrollør på de kjente merkene som Cohiba, Partagas og Montecristo. Sønnen, Jamie, hedrer sin far med denne Lonsdale sigaren. Sigaren benytter tobakk fra Garcia sin egen gård i Nicaragua samt et Cuba-frø dekkblad fra Ecuador. Midforbudet for dels fylde med et godt integrert smaksbilde. Styrke 2,5 av 5

Til sigaren får dere servert cognac og whisky. Produsenten og familiebedriften Maison Boinaud eier i dag 600 hektar av vinmarkene i Grand Champagne; hjertet av Cognac. De kontrollerer dermed hele prosessen fra druedyrkingen til vinpressen, og videre til destilleringen, lagringen og blendingen. 24 generasjoner med kunnskap,lidenskap og innovasjon.

Vi smaker på:

Heriose Le Classique (Signle Malt Whisky)

Heriose Le Petite Tourbe  (Peated Single Malt Whisky)

De Luze VSOP Fine Champagne Cognac 

Naulin XO Cognac Fins Bois 

Del:
Kopiert