Laster Arrangementer

15

des

Sigar & Brennevin med Rocky Patel & Engelstad Spirits

bildet av cigar og whisky glass

Detaljer

Dr. Jekyll’s Pub

Klingenberggata 4, 0161 Oslo

15 des. 19:00 - 21:00

450kr

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter er ikke lengre tilgjengelig

Årets siste Sigar og brennevin smaking!

Rocky Patel gjentar fjorårets suksess og tar turen i desember. Vi satser på milde temperaturer og god stemning i vår bakgård denne kvelden.

Kveldens sigar er Rocky Patel LB1. Produsert av den kjente produsenten Rocky Patel i Honduras. Rocky Patel startet opp på slutten av sigar boomen på 90-tallet og møtte raskt mye motstand i sin oppstart. I dag har Rocky Patel flere fabrikker i Honduras og Nicaragua og produserer premium sigarer for hele verden. Flere av deres sigarer har høstet mange lovord og gode anmeldelser opp igjennom årene. «LB1» er produsert på Rocky Patel sin fabrikk i Honduras og benytter Ligero tobakk fra Jamastran området i Honduras, samt også en blanding av Condega og Esteli, Nicaragua i innlegget. Dekkbladet er et mørkt gyllent Ecuador Habano. Dette er en smaksrik og dyp sigar, men som ikke er preget av skarpe toner. Aromatisk og har en lang ettersmak. Behagelig munnfølelse med mye karakter og tyngde. Styrke 2,5 av 5

Smakingen vil bli ledet av Kolja Kukuk, Director of Marketing & Sales Europe for Rocky Patel, Sebastian Melbin, Brand Manager hos Engelstad Spirits og André Veiby , daglig leder hos Augusto Cigars.

Til sigaren smaker vi følgende:

– Kentucky Owl Confiscated (Bourbon), 48,2%

– Loch Lomond Inchmoan 12yo (Skotsk Single Malt), 46%

– Riise Non Plus Ultra Black (Rom),42%

– De Luze VSOP (Cognac)

Del:
Kopiert