Laster Arrangementer

11

mai

Sigar & Brennevin med Augusto og Robert Prizelius

Detaljer

Dr. Jekyll’s Pub

Klingenberggata 4, 0161 Oslo

11 mai. 19:00 - 21:00

395kr

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter er ikke lengre tilgjengelig

Brennevin og sigar smaking med Plasencia, Augusto & Robert Prizelius!

Augusto Cigars er offisiell importør av Havana-sigarer, og eneimportør av flere av de mest kjente sigarene fra Den dominikanske republikk, Nicaragua, Honduras og Mexico. I tillegg finner du deres lekre spesialbutikk nede i Tollbugata i Oslo med Norges beste utvalg av håndrullede sigarer. Vi får besøk av daglig leder André Veiby.

Fra prizelius kommer Portfolio Manager Mario Miron. Mario Miron er en utdannet brennevin spesialist med over 10 år erfaring i whisky verden, fra bartender i flere land til brand ambassadør for en av verdens mest kjente og solgte skotsk single malt whisky produsenter: William Grant & Sons.

Kveldens sigar:

Plasencia er et av de største og eldste produsentene av tobakk, de startet i 1865 i Cuba og har senere flyttet sin hovedproduksjon over til Nicaragua og Honduras. De har stått for produksjon av tobakk til mange kjente sigarmerker som blant annet Alec Bradley og Rocky Patel, men de har også sine egne sigar serier, hvorav flere har høstet inn gode anmeldelser.

1898-serien fra Plasencia er en sigar med tobakk fra Nicaragua og Honduras og bærer et kraftig smaksuttrykk grunnet sitt Maduro dekkblad, men i en balansert profil siden all tobakken er lagret i 4-5 år. Kremet og fyldig med tydelig karakter. Salomon-fasongen gir en spesiell utforming med spiss tupp i begge ender av sigaren og en ujevn tykkelse fra topp til bunn.

Til sigaren smaker vi:

«Velkomst Cocktail» : Grab life by the beans

(Monkey Shoulder Blended Malt Whisky, Jägermeister Cold Brew, Butterscotch Sirup, Cold Brew Coffee)

  • Balvenie Single Barrel 12yo (Whisky)
  • Discarded Banana Peel Rum (Rom)
  • Surprise Whisky! Noe spesielt for anledningen fra Mario sin skattekiste.
Del:
Kopiert