Laster Arrangementer

26

okt

Sigar & Brennevin med Augusto og Bacardi | 20 Year Anniversary Week

Cigartasting

Detaljer

Dr. Jekyll’s Pub

Klingenberggata 4, 0161 Oslo

26 okt. 19:00 - 21:00

485kr

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter er ikke lengre tilgjengelig

Dr. Jekyll’s 20 år!

Vi kliner til med en veldig spesiell smaking sammen med Augusto og Bacardi. Til oss kommer Andre Veiby fra Augusto og han har valgt ut en sigar som står i stil med anledningen. Fra Bacardi kommer Ana Matilde Brurås og hun har funnet tre typer av brennevin som vi tror kan passe sigaren! 
  
Augusto Cigars er offisiell importør av Havana-sigarer, og eneimportør av flere av de mest kjente sigarene fra Den dominikanske republikk, Nicaragua, Honduras og Mexico. I tillegg finner du deres lekre spesialbutikk nede i Tollbugata i Oslo med Norges beste utvalg av håndrullede sigarer.

Kveldens Sigar: Padrón 1926 nr.47

Padrón er ansett som et av verdens beste sigar merker og deres sigarer har år etter år imponert kritikere og deres kundebase. De har vunnet den flotte tittelen «Cigar of the Year» hele 4 ganger i det amerikanske sigarmagasinet Cigar Aficionado. Deres fabrikk ligger i Nicaragua og har vært drevet av familien siden 1964. Kvalitetskontrollen på sigarene er anerkjent som eksepsjonelt. De siste tre årene har Padrón nesten vært umulig å få tak i, men i anledning Dr. Jekyll’s jubileum slår vi på stortromma og drar frem en Padrón for å feire! Padrón 1926 nr.47 Maduro er laget i Nicaragua med tobakk fra samme land i anledning José O. Padrón (grunnleggeren) sin 75 års dag i 2002. All tobakken er sol dyrket og lagret i 5 år. Resultatet er en kompleks og kraftig sigar med samtidig mye balanse og harmoni.
 
Kveldens lineup: 
Bacardi Ocho old fashioned (cocktail)
Santa Teresa 1796 (Venezuela, Rum)
Bacardi Gran Reserva Diez 10yo (Puerto Rico, Rum)
Angels envy 4-6yo (America, Bourbon)
Del:
Kopiert