Laster Arrangementer

19

feb

Sherry Monsters & Super Peats med Eric fra Cadus

whiskey smakning på dr jekylls

Detaljer

Dr. Jekyll’s Pub

Klingenberggata 4, 0161 Oslo

19 feb. 19:00 - 22:00

550kr

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter er ikke lengre tilgjengelig

Eric Laetare, eier av Cadus AS tar oss med på en smaking av 6 skotske single malts fra deres sortiment. Som navnet på smakingen tilsier, skal vi få smake sherrylagrede whiskyer, med og uten peat. Det vil bli presentert whiskyer fra indepentant bottlers Goldfinch, Berry Bros. & Rudd og Ferg & Harris. I løpet av kvelden vil vi ha vært gjennom Olorosso, Palo Cortado og Pedro Ximénez sherry lagrede whiskyer.

Cadus har på kort tid blitt en av Norges mest spennende leverandører av single cask, og small batch produsert skotsk whisky. Mange av produktene til Cadus finner du i hyllene her på Dr. Jekylls og nå får vi endelig besøk av Eric med whisky, historier og muligheten til å vinne noen premier underveis. Eric har lang fartstid med whiskysmaking fra mange ulike settinger og jobber fortsatt innimellom litt som brand ambassador for Ardbeg og Glenmorangie rundt om i Norge vedsiden av å drive Cadus på fulltid. Med andre ord, en fyr som har servert en god del whiskyer og historier før.

Vi smaker på:

  • Berry Bros. & Rudd Sherry Cask Matured Single Malt – 45,3%
  • Paloma Craigellachie 13 YO – 52% (single cask, 290 flasker totalt)
  • Ferg & Harris 12 Year Old Speyside – 55,7%
  • Berry Bros. & Rudd Caol Ila Vintage 2010 – 56,4% (single cask, 318 flasker totalt)
  • Paloma Caol Ila 12 YO – 52% (single cask, 151 flasker totalt)
  • The Kilnsman’s Dram Ardmore 13 YO – 52,4% (single cask, 350 flasker totalt)
Del:
Kopiert