Laster Arrangementer

17

jan

Highland Park Masterclass med Martin Markvardsen

Bilde av highland park distillery

Detaljer

Dr. Jekyll’s Pub

Klingenberggata 4, 0161 Oslo

17 jan. 19:00 - 21:00

1000kr

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter er ikke lengre tilgjengelig

Vi starter det nye året med en eksklusiv Highland Park Masterclass med Martin Markvardsen, Senior Brand Ambassador Of Highland Park!

I over 220 år har de eksistert og produsert sin fantastiske whisky på øygruppen Orknøyene. Whiskyen som produseres der ute på øyen snakker for seg selv,men deres beliggenhet og historie gjør det også vanskelig å ikke elske Highland Park.

Menyen vil bestå av fire forskjellige tapninger som inngår i deres standard utvalg, og de er av det mer eksklusive sortimentet. I tillegg har vi funnet frem noe sjeldent fra vår hylle som skal avrunde kvelden.

Til oss kommer ambassadøren over alle ambassadører Martin Markvardsen. En stor glede for oss å ønske han velkommen tilbake til Dr.Jekyll’s. For dere som ikke kjenner Martin er han senior brand ambassador for Highland Park, og fikk blant annet i 2021 den høyeste utmerkelsen for skotsk whisky «Master of the quaich». Han liker seg ekstra godt i norden har vi hørt, selv om han har gleden av å reise verden rundt med HP. Martin vil med sin kunnskap, innlevelse, og lidenskap for whisky og Highland Park ta dere med til Orkney. En fantastisk start på et fantastisk kommende whiskyår!

Lineup:

Highland Park 15yo (2cl)
Highland Park 18yo (2cl)
Highland Park 21yo (2cl)
Highland Park 30yo (2cl)
Highland Park 45yo 1964 Vintage 1964-2009,42.2% (1cl)

Del:
Kopiert