High West -Smak & Kombinasjoner

High West -Smak & Kombinasjoner

#smaking #whisky #Jekyll's

  • Dato

    Mandag 19. jan

  • Tid

    19:00 – 21:00

  • Pris

    350,- (A-kortet 275,-)

  • Alder

    20+

Bli med på en kveld der amerikansk whiskey møter nøye utvalgte oster og annet tilbehør! High West ble grunnlagt av biokjemikeren David Perkins, og har gått fra et lite destilleri i et gammelt vognskjul til et internasjonalt anerkjent merke. De er særlig kjent for sine rye-whiskyer, kreative blends og viljen til å eksperimentere.

Kveldens vert er Johan Bergström, en av Nordens mest erfarne formidlere av amerikansk whiskey. Siden 2012 har han jobbet med noen av verdens største produsenter, vært nordisk ambassadør for amerikanske whiskyer og underviser i dag i brennevin ved Norsk Vinfagskole. Med Johan får du både innsikt, historier og humor – og en trygg guide gjennom kveldens opplevelser.

Line-up:
High West Bourbon – Lagret Cheddar & 70 % Sjokolade
High West Double Rye – Coulommiers Ost & Mynte
High West Rendezvous – Lagret parmesan & tørkede tranebær
High West Campfire – Stilton Blåmuggost & melkesjokolade