Laster Arrangementer

22

apr

Duncan Taylor Masterclass med Callum James Bentry

Detaljer

Dr. Jekyll’s Pub

Klingenberggata 4, 0161 Oslo

22 apr. 19:00 - 22:00

595kr

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter er ikke lengre tilgjengelig

Vi får besøk fra Duncan Taylor!

Duncan Taylor er en uavhengig tapper med base i Glasgow, Skottland. Disse uavhengige tapperne er en viktig brikke i dagens whiskyverden. De startet en gang i tiden som «whiskybrokers» som kjøpte fat fra destilleriene og solgte de videre til andre eller blendere. I dag kjøper de whisky fra andre, produserer eget på oppkjøpte destillerier og gir ut whisky under eget navn.

Duncan Taylor var til å begynne med en familiebedrift som spesialiserte seg på whisky. Siden 1960-tallet har de handlet inn over 4500 fat, og utgivelsene har vært av meget høy kvalitet. Vi snakker vintage single malts, sjeldne utgivelser fra destillerier som er operative og stengte.

Duncan Taylor spesialiserer seg på single malt og serier knyttet til denne whiskysjangeren, men de har også fokus på grain og blended scotch.

Gabriele Trucionyte, european sales executive for Duncan Taylor måtte desverre melde avbud, men vi har en fantastisk foredragsholder som erstatter. Vår egen Callum James Berney vil holde kveldens smaking! Callum er fra Skottland og har over ti års erfaring i whisky-bransjen. Han har blant annet drevet the whisky bar i Oslo og jobbet med salg av whisky hos Daracha Maltwhiskyspesialisten og William Grant & Sons/ Prizelius.

Vi smaker på:

  • Black Bull Himinjod NAS, 50%
  • Black Bull 12 yo, 50%
  • Duncan Taylor Battlehill GlenAllachie 2008 10yo, 54.3%
  • Duncan Taylor Daracha’s utvalgte nr 6 – North British 26yo 1991,52.7%
  • Duncan Taylor Octave Miltonduff 2011 10 yo #8330266, 55.2%
  • Duncan Taylor Glentauchers NMWL # 11 2008 14yo, 54.2%
Del:
Kopiert