Laster Arrangementer

04

sep

Dr Jekyll’s Nordic Series

Detaljer

Dr. Jekyll’s Pub

Klingenberggata 4, 0161 Oslo

04 sep. 19:00 - 21:00

395kr

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter er ikke lengre tilgjengelig

Vi har den store gleden av å invitere dere alle til lanseringen av Dr. Jekyll’s Nordic Series!

Vårt nordiske prosjekt skal endelig lanseres på vinmonopolet og dere vil få muligheten til å smake dere gjennom hele serien før slippet.

Prosjektet er vårt første siden vi avsluttet Dr. Jekyll’s Expression of… serien vår i 2018. Vi ville se nye veier og ideen om en nordisk serie ble allerede påbegynt i 2020. Siste årene har nordisk whisky fått stor oppmerksomhet rundt om i verden. Vi så dette som en mulighet for å være med å markedsføre i hovedsak norsk whisky, men også Norden som helhet. Være en del av noe større! Pandemien satte en midlertidig stopp men nå er det klart!

Startskuddet gikk 20 januar 2023 og ble avsluttet i Sverige 21 mars. Tre intense men fantastiske måneder! Vi har vært værfaste og reist sjøveien i storm ytterst på helgenlandskysten (Myken), kjent på finsk gjestfrihet og vinterkulde i isokyrö (Kyrö), roadtrip i bil ned til vakre perla på vestkysten av Sverige (Smögen) , og kjørt rundt landlige og deilige omgivelser sør på fyn i Danmark (Mosgaard).

Whiskyene vi har plukket ut eller blendet er nøye valgt ut av oss alle på Dr. Jekyll’s. Ingen bar har noensinne gjort et slikt prosjekt, noe vi er stolte av.

Til oss kommer representanter av både importører, og produsenter. De vil dele scenen med de ansatte som vil fortelle historier om hvordan vi kom frem til de ulike whiskyene, hva som kjennetegner de ulike destillerier og selvfølgelig vil vi vise vår ferd på skjermene i form av video og bilder.

Vi gleder oss til å se dere alle!

Vi smaker på:

  • Myken «Værfast» 5yo Ex- Pineau & sherry Cask,53.8%
  • Smögen 10yo Virgin Swedish Oak & Sherry Oloroso Cask,55.7%
  • Kyrö 5yo Sherry Oloroso Cask , 56.5%
  • Mosgaard Peat & Port 5yo,59%
    • Mosgaard Port Cask 5yo 59.3%
Del:
Kopiert