Laster Arrangementer

09

mai

Bivorst «Midgard» Lansering

Bivrost Midgard Lansering på dr.jekyll's

Detaljer

Dr. Jekyll’s Pub

Klingenberggata 4, 0161 Oslo

09 mai. 19:00 - 22:00

550kr

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter er ikke lengre tilgjengelig

Det er duket for en ekstra spesiell aften på Dr.Jekyll’s.

Vi skal nemlig lansere den nye whiskyen til det norske destilleriet Aurora Spirits i Lyngen i Troms!

Midgard er ikke bare den nyeste utgivelsen, det er også den siste i deres «Bivrost» serie, oppkalt etter de «ni verdener» i norrøn mytologi. Vikingene kalte nordlyset «bivrost» – direkte oversatt betyr det «bevrende bro». De trodde nordlyset var broen for gudene mellom Midgard og Åsgard.

Den vil avslutte en serie av whiskyer som står i stor kontrast til hverandre. Serien har oppnådd enorm interesse verden over siste årene, der noen av flaskene har gått for absurd høye summer på auksjonshusene. Hva er så spesielt med denne whiskyen fra nord?

Destilleriet er det bygd på en tidligere NATO kaldkrigsbase. Modningen av whisky finner sted i nettverket av tunneler og bunkersene på området, og i «vikingenes» langhus.

Til oss kommer Ingjerd Sørsand, head of marketing hos Aurora spirits. Ingjerd har vært på destilleriet  siden starten og det hun ikke kan om destilleriet i lyngen er ikke verdt å vite.

Hva smaker vi på? 

Deconstructed Midgard!

Denne gangen har Ingjerd med seg en skikkelig  spennende lineup og et konsept vi ikke har gjort før.

Den inneholder whisky fra fatene som har gått inn i den siste bivrost whiskyen. Fire tapninger pluss en liten overraskelse Ingjerd har plukket ut for anledningen.

Fatene vi smaker på:

  • Sherry, american oak.
  • Sherry, EU oak
  • Midgard cask strength
  • Midgard 46 %
  • *Secret*
Del:
Kopiert