Laster Arrangementer

09

mai

Bivorst «Midgard» Lansering

Bivrost Midgard Lansering på dr.jekyll's

Detaljer

Dr. Jekyll’s Pub

Klingenberggata 4, 0161 Oslo

09 mai. 19:00 - 22:00

550kr

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Bivorst "Midgard" Lansering
Billet for smaking 09/05/2024
kr 550
39 tilgjengelig

Det er duket for en ekstra spesiell aften på Dr.Jekyll’s.

Vi skal nemlig lansere den nye whiskyen til det norske destilleriet Aurora Spirits i Lyngen i Troms!

Midgard er ikke bare den nyeste utgivelsen, det er også den siste i deres «Bivrost» serie, oppkalt etter de «ni verdener» i norrøn mytologi. Vikingene kalte nordlyset «bivrost» – direkte oversatt betyr det «bevrende bro». De trodde nordlyset var broen for gudene mellom Midgard og Åsgard.

Den vil avslutte en serie av whiskyer som står i stor kontrast til hverandre. Serien har oppnådd enorm interesse verden over siste årene, der noen av flaskene har gått for absurd høye summer på auksjonshusene. Hva er så spesielt med denne whiskyen fra nord?

Noen fra verdens nordligste destilleri tar turen ned til oss søringer for å vise frem sin whisky. For dere som ikke kjenner til destilleriet er det bygd på en tidligere NATO kaldkrigsbase. Modningen av whisky finner sted i nettverket av tunneler og bunkersene på området, og i «vikingenes» langhus.

Til oss kommer representanter fra destilleriet. Vi jobber fremdeles med detaljer rundt foredragsholder og lineup for kvelden. Vi kan love det blir flere tidligere utgivelser sammen med Midgard.

Del:
Kopiert