Laster Arrangementer

10

jun

Battle of the independent bottlers med David Wood

smaking med david wood

Detaljer

Dr. Jekyll’s Pub

Klingenberggata 4, 0161 Oslo

10 jun. 19:00 - 22:00

850kr

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Smaking med David Wood
Billett til smaking 10/06/2024
kr 850
32 tilgjengelig

Vi gjentar suksessen fra 2023 og får besøk av David Wood!

Denne gangen vil han bevege seg litt bort fra Islay og ta for hele Skottland. Temaet og den røde tråden er uavhengige tappere og deres innflytelse på skotsk single malt.

Disse «IB» tapperne er en viktig brikke i dagens whiskyverden. De startet en gang i tiden som «whiskybrokers», som kjøpte fat fra destilleriene og solgte de videre til for eksempel blendere. I dag kjøper de whisky fra andre, produserer eget på oppkjøpte destillerier og gir ut whisky under eget navn.

David vil snakke litt om de ulike selskapene som er representert under smakingen og tilslutt vil vi avgjøre en vinner! Det er satt et pristak for hva flasken skal koste for å holde dette så rettferdig som mulig. Smakingen blir en oppvarming til en fremtidig «battle» serie der de uavhengige selskapene skal kjempe en mot en på neste kalender.

David Woods er tidligere destilleri manager på Caol Ila (2013-2016) og nå en fantastisk foredragsholder for all skotsk whisky. David startet sin karriere for snart 30 år siden i vinbransjen, før han fikk sansen for whisky i sin lokale favoritt pub. David begynte reise til skottland og Islay, og har siden den dagen jobbet med whisky. Han startet sitt eget IB selskap og brand «Queen of the moorlands», jobbet som Brand Ambassador for Caol Ila, Brand Home Manager hos både Lagavulin og Caol Ila før han tok jobben som destilleri manager. Nå reiser han verden rundt å sprer det gode ord om whisky!

Lineup for kvelden er enda ikke avgjort, men det er planlagt 6-7 whiskyer.

Del:
Kopiert