Laster Arrangementer

06

okt

Augusto Cigars x Whiskysmaking

bildet av cigar og whisky glass

Detaljer

Dr. Jekyll’s Pub

Klingenberggata 4, 0161 Oslo

06 okt. 19:00 - 21:00

450kr

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter er ikke lengre tilgjengelig

Vi har igjen gleden av å få samarbeide med Augusto Cigars som er offisiell importør av Havana-sigarer, og eneimportør av flere av de mest kjente sigarene fra Den dominikanske republikk, Nicaragua, Honduras og Mexico. I tillegg finner du deres lekre spesialbutikk nede i Tollbugata i Oslo med Norges beste utvalg av håndrullede sigarer.

Kveldens Sigar:

Aging Room Quattro Maestro

Cigar of the Year i 2019 i Cigar Aficionado med hele 96 poeng!

Blendet av Rafael Nodal og laget av A.J. Fernandez i Nicaragua. Denne bokspressede torpedosigaren består av 100 % nicaraguansk tobakk, men selve blenden holder de hemmelig.

En kraftig, men balansert sigar med hint av kakao, kaffe, jord og mørke bær, samt litt pepper og nøtter. Kompleks, med fin utvikling.

AJ Fernandez har opp igjennom årene blitt en av de største produsentene av sigarer på Nicaragua og produserer rundt 40 millioner sigarer i året. I år vant han prisen «Lifetime achivement» i Cigar Journal sin kåring for hans imponerende vekst de siste årene. Hans produksjon er svært kjent for høy kvalitet og sigarene er populære verden rundt. «Aj Fernandez» har blitt et stempel på kvalitet fra Nicaragua. Denne sigaren er ingen unntak

Whiskylineup:

– Highland Park 15yo
– Glenrothes «Whisky Makers Cut» NAS
– Macallan Double Cask 12yo

Del:
Kopiert