Laster Arrangementer

03

apr

Amerikansk Whiskey med Kjell Tore Hogstad

Detaljer

Dr. Jekyll’s Pub

Klingenberggata 4, 0161 Oslo

03 apr. 19:00 - 21:00

450kr

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Amerikansk Whiskey
Billett til Amerikansk Whiskey med Kjell
kr 450
28 tilgjengelig

Vi går våren i møte med en klassiker!

En smaking som har blitt en veldig fin gjenganger, sjette av sitt slag!

Mange av oss nyter gjerne en bourbon eller en rye, men hva vet vi egentlig om disse edle dråpene? Brennevin fra Amerika blir ofte forbundet med kun én whiskyprodusent «Jack Daniels»,uten at det trenger være negativt. Det finnes derimot mer,mye mer!  De siste årene har antallet destillerier eksplodert og de popper opp i alle stater rundt om i Amerika. Samtidig har det globale salget økt med 220% siste 20 årene. Dette må vi undersøke nærmere.

For å hjelpe oss med det velger vi igjen å invitere Kjell Tore Hogstad. Et kjent fjes på smakinger og som foredragsholder på whisky og våre sigar og brennevinsmakinger. Under kveldens gang vil vi vise bredden og de ulike sjangrene innen amerikansk whiskey. Kjell Tore vil med sin kunnskap komme inn på temaer og historikk knyttet til det vi drikker.

Lineup for kvelden er enda ikke helt klar. Det vil bli servert minst 6 amerikanske whiskey’s og to whisky cocktails. Her vil vi vise whiskyens store bruksområde!

 

Dele:
Kopiert