Nevamat – hva er det?

Nevamat er retter som deles over bordet – rause porsjoner av ærlig, rustikk og håndlagd norsk mat.

Se eksempler på nevamat i vår meny her.

Våre kokker har en kjærlighet til naturen og respekt for råvarene, og velger alltid det beste hver sesong har å tilby. Brasserie Ferda dyrker de lokale heltene – bønder, fiskere og ysterier som strekker seg lenger for å tilby det råvarer på sitt beste. Sammen skaper vi kvalitet i hvert ledd, med omsorg for ressursene og sterkt fokus på rene råvarer. Ferda skal gjøre gode matopplevelser tilgjengelig for flere.

Med kvalitetsråvarer fra hver sesong, lager vi nevamat – retter som gjerne deles over bordet. Hos oss får du rause porsjoner av ærlig, rustikk og håndlagd mat. Nevamaten er Brasserie Ferdas spesialitet og varierer med sesongens råvarer og kokkens kreativitet. Du kan velge mellom flere typer nevamat fra menyen og dele med dine venner. Som ternen i logoen vår ferdes vi langt – alltid på søken etter nye smaker og opplevelser, enten det er fra gamle oppskrifter eller nyutviklede retter.Vi gir deg smaken på lokalt mathåndverk.

Som ternen i logoen vår ferdes vi langt – alltid på søken etter nye smaker og opplevelser, enten det er fra gamle oppskrifter eller nyutviklede retter.

Vi gir deg smaken på lokalt mathåndverk.