Team Ferda Storo

Med kjærlighet til naturen og respekt for råvarene, velger vi det beste hver sesong har å tilby. Vi dyrker de lokale heltene – bønder, fiskere og ysterier som strekker seg lenger for å tilby råvarer på sitt beste.

Foto av et dekket bord med mat og drikke.

Sammen skaper vi kvalitet i hvert ledd, med omsorg for ressursene og sterkt fokus på rene råvarer. Ferda skal gjøre gode matopplevelser tilgjengelig for flere.

Restaurantsjef Anna

Vår Restaurantsjef, Anna Backlund, er født og oppvokst i Dalarna i Sverige. Hun begynte å jobbe på café allerede som 16 åring, og trivdes godt med å jobbe med mennesker og yte god service. 

I 2007 kom hun til Oslo og startet i Sult-konsernet, før hun etterhvert havnet i Resthon. Her arbeidet hun først på Den Gamle Major og deretter Håndverkerstuene – Ølstue. På Håndverkerstuene drev hun mye med nordisk øl og akevitt. Hun kombinerer gjerne øl med mat, og lager spennende drinker med akevitt.

På Brasserie Ferda Storo brenner vi for det norskproduserte, og jeg kan friste med både solbær- og multedrinker!

Anna Backlund

Vår dyktige Restaurantsjef er glad i utelivsbransjen og trives med å jobbe med de fantastiske og likesinnede kollegaene på Brasserie Ferda Storo. Her er ingen dager like og Anna gleder seg til å gi våre gjester gode og unike opplevelser.

Soussjef Jørn

Vi i Brasserie Ferda Storo er så heldige å ha en Nordnorsk kokk i stillingen som Soussjef. Tromsøværingen Jørn C. Schjefstad er oppvokst i en familie med flere kokker og visste derfor tidlig at det var kokk han ville bli.

Etter å ha fullført kokkeskole og lærlingetid på Radisson Blu Hotel i Tromsø, jobbet Jørn flere år på Vertshuset Skarven i samme by. Der utviklet han seg mye – og erfaringen herfra tok han med seg til Oslo. Han startet som Soussjef på Thon Hotel Opera før ferden tok han videre til Brasserie Ferda Storo.

Gjennom oppveksten har Soussjefen fått servert mye god mat, og hatt fri tilgangen til ferske råvarer, fisk og vilt. Jørn har fra ung alder dyrket sin interesse i å best mulig utnytte gode, norske råvarer, og kunnskapen han har tilegnet seg ønsker han å dele med gjestene.

Soussjefen gleder seg til å forme vår nye restaurant Brasserie Ferda og samarbeide med lokale produsenter og skape matretter som er bærekraftige, rustikke, smakfulle og overraskende.

Kjøkkensjef Frode

Kjøkkensjef Frode Devig kommer fra naturskjønne Førde og interessen for naturen gjenspeiles i smaken og inspirasjonen på kjøkkenet. Frode har bakgrunn fra Thon Hotel Triaden, Det kongelige Hoff, Markveien Mat & Vinhus og Hallingstuene på Geilo.

Kjøkkensjefen i aksjon på Brasserie Ferda Storo
Kjøkkensjef Frode på Brasserie Ferda Storo.

Med Frodes brede erfaring og lidenskap for kokkeyrket har Brasserie Ferda Storo fått en kjøkkensjef som verdsetter den norske bonden og som ønsker å vise frem de beste råvarene i en meny som er skapt for å deles.

Jeg ønsker å formidle norske råvarer og norsk matkultur på en moderne måte

 Kjøkkensjef Frode Devig

Kjøkkensjefen Frode engasjerer seg i å fremme bærekraftige matvarer –  og derfor er han hele tiden på jakt etter nye samarbeidspartnere som kan gi Ferda velsmakende norske råvarer som kan tilføyes i menyen.

I sommer oppdaget han blant annet Storo Biegård og får i dag levert honning fra taket på Storo Storsenter. Kjøkkensjefen får også levert ypperlig kjøtt fra Sunnfjord til spesialiteten frikkakje, og samarbeider også med en bondegård fra Hvittingfoss.

Menyen til Brasserie Ferda inneholder retter som smaker godt for store og små og Kjøkkensjefen Frode ønsker deg hjertelig velkommen til å utforske hva han har å tilby.