Biljard og Dart

Biljard & Dart

De perfekte pubaktiviteter

Stemningen hos oss er alltid slik den er når livet leker og er på sitt beste. I tillegg til å nyte deilige drikke har vi dart og biljard de perfekte pubaktiviteter. I kjelleren på Dr Jekyll’s kan du spille dart, og vi har to biljardbord klare for uskyldig moro eller en turnering.

Biljard er spillet som daterer helt tilbake til 1470. I dag er biljard en verdenskjent og folkelig sport. 8 ball er den vanligste og mest utbredte formen for spill. Totalt antall kuler i bassenget er da 16. Kulene 1-7 har en solid farge, mens kulene 9-15 har en stripet farge. 8 ballen er helfarget sort og kalles shoot. Den spilles på slutten av spillet. Ball nr 16 er hvit og kalles kø. Det er ballen som brukes for kjøre de andre ballene i lommene. Biljard spilles en mot en eller i form av lagspill.

Ønsker du å booke tid til biljard, book her!

Dart er spillet som oppsto blant bueskyttere i England i middelalderen. En gammel sport som er like aktuell i dag som den gang da. Hos oss spiller du dart på den tradisjonelle måten ved å kaste piler og samle poeng. Målet er å treffe Bulls Eye i midten av skiva. Dart en sosial sport, midt i blinken for alle. Dart kan spilles av store og små, nybegynnere så vel som proffe.

Baren på Dr. Jekyll’s Pub

DRIKKE

Vi har 350 forskjellige sprittapinger og 150 typer av øl. Mikrobrygget øl fra hele verden. Så her er det noe for alle typer ganer.

Les mer